Detergent Puly Caff Plus 900g
Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
, zakoupeno v Skvělá káva
Levné, rychlé.
Parametry produktu
Popis produktu
Puly CAFF plus je profesionální přípravek pro čištění espresso kávovarů se zpětným proplachem a jejich součástí od kávových usazenin.
Přípravek je vhodný například na čistění hlav kávovarů, filtrů, pák kávovarů, nebo i k čistění frenchpressů, lžiček, šálků a dalšího kávového příslušenství. Tímto přípravkem čistíme veškeré části, která jsou ve styku s kávou a tvoří se na nich kávové usazeniny, které mohou negativně ovlivnit chuť kávy.
Tento prášek na výbornou pěnivost a perfektně odstraňuje usazeniny i bez mechanického čistění. Je ekologický a odbouratelný. Zdravotně nezávadný.
K zachování kvality chuti kávy je mutné provádět čištění kávovaru každý den, nejlépe po ukončení používání přístroje. Čištění provádíme následujícím způsobem.
Čištění kávovaru 1. Do páky se slepým sítkem dejte 3-5 g (kávová lžička) Puly CAFF plus a následně nasaďte páku na hlavu kávvovaru. 2. Spusťte vodu do páky vyčkejte cca 6-10 s. Poté vypnětě a opakujte spuštění a vypnutí vody 5x. 3. Spustě vodu z zhlavy kávovaru a důkladně propláchněte vodou. 4. Pomocí štětečku na čištění hlav a pákdůkladně vyčistěte hlavu kávovaru. Následně propláchněte.
Čištění pák a příslušenství 1. Do nádobky s vrouucí vodou dáme cca 10 g (tři kávové lžíce) Puly CAFF plus a páky sítka (poze kovové části) do ní ponoříme. Necháme 10 min odmočt a poté vyčistíme od usazenin pomocí štetečku. 2. Po odstranění nečistot důkladně propláchněte vodou.
Puly CAFF plus má cetrifikaci NSF pro bezpečné používání v potravinářství.
Balení: 900 g
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
, zakoupeno v Skvělá káva
Levné, rychlé.