Nejnovější recenze ze sekce Odvápňovače a čisticí prostředky pro kávovary
- Velice rozumná cena za litrové balení.
Používám pravidelně, funguje skvěle.
![Logo DeLonghi](https://im9.cz/iR/vyrobce/9147_2--mm130x40.png)
Děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi že produkt splnil Vaše očekávání a pomohl Vám k jednoduchému odvápnění kávovaru.
Delonghi Group
- Kvalita, používám již několik let a velká spokojenost.
Delonghi Group
- Spokojenost. Mix kyselin, takže není tak citrónový jako jiné a není potřeba tolik vyplachovat ....
Jelikož mám kávovar této značky, tak si netroufám používat něco jiného. Jistota je jistota. Svůj účel plní, kávovar funguje, jsem spokojena.
skvělý
- Kupuji opakovaně. Jsem spokojená.
Možná cena. Je na jedno použití pro WC Geberit.
Vše ok
Zatím jsem nepoužila
Na čištění kávovaru používám dlouho
Používám dlouho, spokojenost.
- funguje přesně tak, jak se od něj očekává
je to lepší
- doporučuji
- doporučuji
Spokojen
- Doporučuji
- Nemůžu říci, jak dobrý produkt to je, ale když si ho kávovar "žádá", tak mu to splním :-)) .....a zatím vše v pořádku, bez problémů, takže asi bude dobrý :)
- Vhodné
Cena a účinek odvápňovače je OK. Balíček s dvojbalením přišel třetí den po objednání. Balíček viditelně nepoškozen, uvnitř jedna krabička promočená. Vzhledem k úbytku cca 5% tekutiny mi to nestálo za reklamaci. Kdo nebo co to způsobilo by se stejně těžko zjišťovalo.
I přes výše uvedené obchod DOPORUČUJI